3 laulua äideille

12.5.2021

Viime sunnuntaina sain soittaa ihanassa kevätsäässä Haagan turvakodin äideille.

Jyväskyläläinen Meri Kolehmainen huomasi Facebook-mainokseni ns. soivasta äitienpäivälahjasta. Kampanjan ideana oli, että vien kukkalähetyksiä Helsinkiläisiin osoitteisiin, ja soitan samalla kukkakimpun vastaanottavalle äidille laulun. Hän olisi heti halunnut tilata esityksen omalle äidille, mummille tai anopille, mutta kukaan heistä ei asu pääkaupunkiseudulla. Niinpä hän tilasi minut soittamaan Haagan turvakotiin, jossa pääsisi ilahduttamaan useaa äitiä kerralla.

Soitin Haagan turvakodin äitienpäiväkahveilla päivän teemaan sopivat kappaleet Äidin sydän ja Äideistä parhain, sekä kansanlaulun Sinisiä punasia ruusunkukkia. Encorena lapsiyleisölle soitin kappaleen Ihme ja kumma.

Kiitos vielä kerran Meri tämän mieleenpainuvan keikan mahdollistamisesta! Kiitos myös Haagan turvakodille, jonka henkilökunta innostui ideasta heti, ja tarjosi muusikolle soiton jälkeen vielä kakkukahvit.

Vaikka olen mainostanut muusikko ovelle -palvelua somessa vain äitienpäivän yhteydessä, otan kyllä musiikki- ja kukkalähetin keikkoja vastaan ympäri vuoden! Mikä olisi parempi yllätys vaikka syntymäpäivänä, kuin kukat ja syntymäpäiväsankarin lempikappale huilistin soittamana omalla kotiovella.

Kun korona-ajat ovat ohi, voi muusikko tulla myös kotiin sisälle esiintymään. Olen soittanut esimerkiksi hääpäivän yllätyksenä, jossa toinen puoliso tilasi musiikkiesityksen kotinsa olohuoneeseen hääpäiväaamun yllätykseksi puolisolleen.

Tästä pääset lukemaan ja kuulemaan turvakoti Haagan tunnelmia äitienpäivältä:

Takaisin blogiin
© Huilumusiikkia.fi 2022