Etätunnit

Etätunnit tuovat huiluopetuksen helposti kotiisi!

Etätunti on aivan tavallinen soittotunti, mutta se pidetään netin välityksellä. Etätunnille on helppo osallistua, koska se ei vaadi siirtymistä paikasta toiseen. Tämä vaihtoehto sopii myös kiireiselle ihmiselle, sillä etätunnilla säästetään matkoihin kuluva aika. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden sekä laitteen, jossa on kamera ja mikrofoni.

Tavallinen soittotunti ja etätunti poikkeavat toisistaan siten, että nettiyhteyden viiveen takia etätunneilla ei voi soittaa yhdessä eikä opettaja voi säestää oppilasta. Lähetän etäoppilaille kuitenkin säännöllisesti säestysnauhoja, joiden kanssa voi harjoitella.

Jos haluat opiskella täysin ajasta ja paikasta riippumatta, tutustu huilunsoiton verkkokurssiin! Kurssilla opetellaan huilunsoiton perusteet 8 viikon aikana. Lue lisää verkkokurssista!

Mitä tarvitset etätunnille?

Nettiyhteyden

Nettiyhteyden ei tarvitse olla kiinteä, usein 4G-yhteys eli puhelimen netti riittää

Laitteen

Tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on toimiva kamera ja mikrofoni

Tunnit pidetään helppokäyttöisen Google Meet -sovelluksen avulla. Google Meetin voi ladata sovelluksena kännykälle tai tabletille tai sitä voi käyttää selaimen kautta tietokoneella. Lähetän ennen soittotuntia linkin, jolla pääsee osallistumaan videopuheluun.

Tietokoneen, tabletin tai puhelimen oma mikrofoni ja kamera ovat yleensä riittävän hyviä soittotunnin pitämiseen. Et siis tarvitse kalliita laitteita osallistuaksesi etätunnille.

Tarkemmat ohjeet etätunnille valmistautumiseen saat, kun varaat soittotuntiajan!

Sovitaan etätunnista!
laptop-phone