Musiikkiesitys

Tunnelmallisia musiikkiesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin

Esiinnyn soolohuilistina, säestäjän kanssa ja isommilla kokoonpanoilla. Keikkailen kaikkialla Suomessa, nopeiten pääsen esiintymään pääkaupunkiseudulla.

Olen luonteva, helposti lähestyttävä ja ilmaisuvoimainen esiintyjä. Asiakkaat kuvailevat esityksiäni ammattitaitoisiksi ja kauniiksi kokemuksiksi. Olen saanut korkeatasoisen klassisen muusikon koulutuksen, mutta soitan sujuvasti myös viihde- ja kansanmusiikkia. Olen esiintynyt muusikkourani aikana häissä, rippijuhlissa, muisto- ja siunaustilaisuuksissa, yllätysesiintyjänä hääpäivänä, päiväkodeissa, vanhainkodeissa, kirjastoissa, kahviloissa, ravintoloissa…

Millaisiin tilaisuuksiin huilumusiikki sopii?

Elävä huilumusiikki on ainutlaatuinen ja mieleenpainuva elämys, joka erottaa juhlan arjesta. Musiikilla on helppo tuoda lämmintä mieltä ihmisille. Poikkihuilu onkin suosittu soitinvalinta monenlaisiin tilaisuuksiin. Musiikkiesitys luo vahvan, levollisen tunnelman häihin tai hyväntuulista ja rentouttavaa taustamusiikkia juhliin ruokailun taustalle. Hautajaisiin ja siunaustilaisuuteen kaunis ja kuulas huilumusiikki sopii myös erinomaisesti.

Miksi valita minut esiintyjäksi

Kokemus

Yli kymmenen vuotta esiintymiskokemusta ja muusikon korkeakouluopinnot takaavat ammattitaitoisen, laadukkaan ja mieleenpainuvan esityksen.

Ohjelmisto

Soitan lähes minkä vaan toivekappaleen! Voit myös valita valmiista ohjelmistostani klassista, elokuvamusiikkia, jazzia, kansanlauluja sekä hittejä vanhoilta ja nykyisiltä vuosikymmeniltä.

Joustavuus

Jokainen esitys on asiakkaan kanssa yhdessä räätälöity kokonaisuus, jossa toiveet tulevat kuulluksi. Yhteydenpito suunnitteluvaiheessa on vaivatonta ja nopeaa.

Ohjelmisto

Yli 200 kappaleen ohjelmistostani löytyy sopivia kappaleita jokaiseen tilaisuuteen!
Soitan myös mielelläni asiakkaan toivomia kappaleita.
Kuuntele soittonäytteitä

Millaista musiikkia huilisti voi soittaa?

Ohjelmistooni kuuluu klassista musiikkia laajasti eri aikakausilta. Soitan keikoilla mielelläni myös viihteellistä ohjelmistoa, kuten kansanlauluja, jazz-tyylistä musiikkia ja sovituksia pop-kappaleista. Lähetän keikan tilaamisesta kiinnostuneille yli 200 kappaleen ohjelmistolistani, josta asiakas saa valita mieleisiään kappaleita. Siunaus- ja muistotilaisuuksilla on tilaisuuden erilaisen luonteen vuoksi oma laaja ohjelmistolistansa. Otan mielelläni vastaan myös asiakkaan omia kappaletoiveita.

Löydät blogistani muutamia esimerkkejä keikkojeni ohjelmistoista!

Näin tilaat huiluesityksen

Musiikkiesityksen tilaaminen on helppoa: ota minuun yhteyttä, niin kysyn tarvittavat tiedot ja saat minulta pian huiluesityksen hintatarjouksen ja ääninäytteet haluamiisi kappaleisiin.

 • "Soittosi oli vaikuttavan kaunista ja meidän tilaisuuteen täydellisesti sopiva. Useat kehuivat esittäjän erinomaista osaamista. Kaunis harmoninen hetki. Kappalevalinnat olivat kauniit, meni syvälle tunteisiin. Käytännön järjestelyt olivat helpot. Kyllä suosittelen Saaran esiintymistä muillekin."
  Heidi
  Muistotilaisuus
 • "Huilisti Saara Lehtosen esiintyminen väitöskaronkassani sopi juhlavaan akateemiseen tilaisuuteen paremmin kuin hyvin ja huilumusiikki kruunasi hienon tunnelman. Saaran kappale-/genrevalikoima on laaja ja hän osaa ehdottaa juuri sopivaa ohjelmakokonaisuutta tilaisuuden luonteen huomioon ottaen. Tilaajan osaksi jääkin nauttia Saaran upeasta ja taidokkaasta huilunsoitosta ja yleisökin oli myyty heti ensi tahdeista. Toivon, että voimme jatkossakin saada Saaran juhliimme esiintymään ja suosittelen tätä taitavaa muusikkoa ehdottomasti muillekin."
  Laura Salmivaara
  Väitöskaronkka
 • "Saara soitti häissämme sekä vihkimisessä (häämarssi ja poistumismusiikki) että ruokailun aikana. Yhteistyö sujui erittäin hyvin - Saara vastasi aina nopeasti ja oli tosi joustava. Valmiin kappalevalikoiman lisäksi toivoimme paria omaa kappaletta ja ne onnistuivat hyvin. Saara myös kertoi jos joku ehdottamamme kappale ei sopisi soolohuilulle, eli pystyimme luottamaan hänen ammattitaitoonsa. Nautimme huilumusiikista tosi paljon, ja vieraatkin kehuivat musiikkia. Voimme erittäin lämpimästi suositella Saaraa!"
  Katariina & Jaakko
  Häät
 • "Pidin esityksestä paljon. Toivomieni kappalevalintojen lisäksi muutkin kappalevalinnat olivat onnistuneita. Käytännön järjestelyt ja yhteydenpito sujuivat erinomaisesti ja voin lämpimästi suositella esiintyjää muillekin."
  Irma Jokela
  Ylioppilasjuhlat

Trio Calido

Trio Calido

Trio Calidon musiikki on tunnelmaltaan kevyttä ja aurinkoista. Ohjelmistosta löytyy erityisesti soljuvaa bossa novaa ja muuta latin jazz -henkistä musiikkia, mutta myös raikkaita tämän päivän pop-hittejä, brasialaista sambatunnelmaa ja tunnelmallisia sovituksia jazz-standardeista. Erinomainen valinta esimerkiksi cocktail-tilaisuuden taustamusiikiksi!

Egle Grice - laulu
Saara Lehtonen - huilu
Zelm Cheung - kitara

”Trio Calido oli loistava bändi, ja Saaran kanssa kaikki käytännön järjestelyt toimivat hyvin. Suosittelemme esiintyjiä lämpimästi” - Charlotta Liukas 

Hinnat alk. 690 €. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kuuntele ääninäyte

Lehtonen Jazz Quintet

Isompi jazzbändi isompiin juhliin! Lehtonen Jazz Quintet soittaa monenkirjavaa jazzia asiakkaan toiveiden mukaan.

Siina Suutarinen - laulu ja piano
Saara Lehtonen - huilu
Tuomas Nevanlinna - kitara
Mikke Vari - basso
Maksim Kruglov - rummut

”Todella upeaa musiikkia ja taidokasta laulua ja soittamista! Kappalevalinnat olivat tyylikkäitä ja juhliemme yleisö kehui moneen otteeseen bändivalintaa.” - Saara Kankaanrinta

Hinnat alk. 990 €. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kuuntele ääninäyte
Lehtonen Jazz Quintet

Hinnasto

Hinnasto 1.8.2022 alkaen.
Hinnat ovat suuntaa antavia, pyydä tarjous!

Soolohuilu

5-10 minuutin esitys
300 €
30 minuutin esitys
390 €

Huilu & piano

5-10 minuutin esitys
580 €
30 minuutin esitys
860 €
Sovitaan keikasta!

Kumppanit

Pitkänsillan hautaus Oy

Pitkänsillan Hautaus Oy on täyden palvelun hautaustoimisto, ja palvelee jokaista ihmistä yhdenvertaisesti, elämänpolkujen rikkautta kunnioittaen.

Hautaustoimiston palveluihin voit tutustua osoitteessa www.pitkansillanhautaus.fi

heartgraduation-hatdiamond