Musiikkiesitys

Musiikkiesitys

Esiinnyn soolohuilistina, säestäjän kanssa ja isommilla kokoonpanoilla. Keikkailen kaikkialla Suomessa, nopeiten pääsen esiintymään pääkaupunkiseudulla.

 

Olen luonteva, helposti lähestyttävä ja ilmaisuvoimainen esiintyjä. Asiakkaat kuvailevat esityksiäni ammattitaitoisiksi ja kauniiksi kokemuksiksi. Olen saanut korkeatasoisen klassisen muusikon koulutuksen, mutta soitan sujuvasti myös viihde- ja kansanmusiikkia. Minulla on kokemusta niin vanhuksille kuin päiväkoti-ikäisille lapsille esiintymisestä. Olen esiintynyt lähes kymmenen vuoden muusikkourani aikana häissä, rippijuhlissa, muisto- ja siunaustilaisuuksissa, päiväkodeissa, vanhainkodeissa, kirjastoissa, kahviloissa, ravintoloissa…

 

Poikkihuilu on suosittu soitinvalinta monenlaisiin tilaisuuksiin. Musiikkiesitys luo vahvan, levollisen tunnelman häihin tai hyväntuulista ja rentouttavaa taustamusiikkia esim. juhliin ruokailun taustalle. Hautajaisiin ja siunaustilaisuuteen huilumusiikki sopii myös erinomaisesti. Huilisti yllätysesiintyjänä syntymäpäiville on mieleenpainuva lahja musiikin ystävälle. 


Ohjelmistooni kuuluu klassista musiikkia laajasti eri aikakausilta. Soitan keikoilla mielelläni myös viihteellistä ohjelmistoa, kuten kansanlauluja, jazz-tyylistä musiikkia ja sovituksia pop-kappaleista. Lähetän keikan tilaamisesta kiinnostuneille yli 200 kappaleen ohjelmistolistani, josta asiakas saa valita mieleisensä kappaleet. Voin myös itse räätälöidä tilaisuudelle ja kohdeyleisölle sopivan musiikkiesityksen. Siunaus- ja muistotilaisuuksilla on tilaisuuden erilaisen luonteen vuoksi oma laaja ohjelmistolistansa.

 

Pyrin aina ottamaan tilaajan kaikki omat ohjelmistolistan ulkopuoliset kappaletoiveet mukaan esitykseen.

 

Musiikkiesityksen tilaaminen on helppoa: ota minuun yhteyttä, niin kysyn tarvittavat tiedot ja saat minulta pian huiluesityksen hintatarjouksen ja ääninäytteet haluamiisi kappaleisiin.

Musiikkiesitysten hinnat

Esitysten hinnat ovat suuntaa antavia. Hintaan vaikuttavat mm. esityksen kesto ja kappaleiden määrä ja vaativuus. Päätoimialueeni on Helsinki. Hintaan lisätään matkakulukorvaus, jos paikka sijaitsee pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Ota yhteyttä, niin saat hinnan juuri sinun tilaisuudellesi!


Laskutan OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta.

Soolohuilu

esim. siunaustilaisuus, häämarssi, syntymäpäiväonnittelu

170
  • 1-2 kappaletta
  • lisäkappaleet 30€/kpl

Soolohuilu

taustamusiikki

250
  • 30 min
  • 60 min 300€

Huilu+piano

esim. siunaustilaisuus, häämarssi, syntymäpäiväonnittelu

340
  • 1-2 kappaletta
  • lisäkappaleet 50€/kpl

Huilu+piano

taustamusiikki

500
  • 30 min
  • 60 min 600€

Palautetta esityksistä

Huilisti Saara Lehtosen esiintyminen väitöskaronkassani sopi juhlavaan akateemiseen tilaisuuteen paremmin kuin hyvin ja huilumusiikki kruunasi hienon tunnelman. Saaran kappale-/genrevalikoima on laaja ja hän osaa ehdottaa juuri sopivaa ohjelmakokonaisuutta tilaisuuden luonteen huomioon ottaen. Tilaajan osaksi jääkin nauttia Saaran upeasta ja taidokkaasta huilunsoitosta ja yleisökin oli myyty heti ensi tahdeista. Toivon, että voimme jatkossakin saada Saaran juhliimme esiintymään ja suosittelen tätä taitavaa muusikkoa ehdottomasti muillekin.
Laura Salmivaara
Väitöskaronkka
Esitys oli todella hieno kokemus. Asiakkaat kehuivat ja toivoivat useammin samantyyppisiä tempauksia lisää.​
Vanhainkodin henkilökunta
Kesäkonsertti
Pidin esityksestä paljon. Toivomieni kappalevalintojen lisäksi muutkin kappalevalinnat olivat onnistuneita. Käytännön järjestelyt ja yhteydenpito sujuivat erinomaisesti ja voin lämpimästi suositella esiintyjää muillekin.
Irma Jokela
Ylioppilasjuhlat
Musiikkiesitys on todella ammattitaitoista. Esitetty musiikki oli kaunista ja herkkää. Asukkaat oikeasti kuuntelivat esitystä.
Vanhainkodin henkilökunta
Kesäkonsertti