Opetus

Soittotunnit

Opetan huilunsoittoa opetusalueenani Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä etäopetuksena missä vain. Lukuvuonna 2020-2021 oppilaalla on mahdollisuus valita kolmesta eri soittotuntimuodosta:

 

1. Soittotunnit työhuoneellani Helsingissä (paikka tarkentuu tammikuussa 2021)

2. Etäsoittotunnit netin välityksellä 

3. Soittotunnit oppilaan kotona (kuljen autolla minne vain pääkaupunkiseudulla)

 

 

Olen opettanut huilunsoittoa vuodesta 2018 musiikkioppilaitoksissa, musiikkikoulussa ja kevytyrittäjänä. Minulla on kokemusta kaikenikäisten opettamisesta 5-vuotiaista eläkeikäisiin. Osaan opettaa myös englannin kielellä.

 

 

Soitonopettajana pyrin motivoimaan oppilasta niin, että huilunsoitto jäisi pitkäaikaiseksi harrastukseksi ja oppilas pääsisi kehittymään soitossa mahdollisimman tehokkaasti hauskalla, oppilaalle mielekkäällä tavalla. Minulle on tärkeää luovuuteen rohkaiseminen sekä ilmaisun ja soiton ilon löytäminen oppilaslähtöisesti, kannustavasti ja positiivisesti. Huiluopetus sisältää paljon yhdessä soittoa! Säestän oppilasta myös pianolla.

 

 

Soittotunnit sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille soittajille. Soittoharrastuksen voi aloittaa myös yhdessä kaverin kanssa! Huilunsoiton aloittamiseen tarvitset oman soittimen, ja autan mielelläni sopivan soittimen valinnassa. Voit myös halutessasi ensin vuokrata huilun esim. Huilupisteeltä Helsingistä. 

Soittotuntien hinnat

30 min

27

Lukukausi 15 x 30 min

378

45 min

38

Lukukausi 15 x 45 min

532

60 min

54

Lukukausi 15 x 60 min

756

Huiluopetus oppilaan kotona + 5€/kerta.

 

Suosittelen 30 minuutin tunteja alle 10-vuotiaille ja aloittelijoille. 45 ja 60 minuutin tunnit sopivat vuoden tai kauemmin soittaneille yli 10-vuotiaille. Aikuiset aloittelijat voivat valita myös 45 tai 60 minuutin tunnin.

 

Palautetta opetuksesta

Saara on innostava ja kannustava opettaja, joka kuuntelee oppilasta. Saara on myös analyyttinen: jos soitossa on jokin ongelma, Saara löytää siihen nopeasti syyn. Olenkin edistynyt Saaran ohjauksessa hyvin nopeasti.
Jenni
aikuisopiskelija
On ollut ilo seurata lapsen innostusta ja taitojen karttumista.
11-vuotiaan oppilaan vanhempi
Oli tosi kiva soittaa ja oppia huilua sun kanssa, mä oikeesti huomasin että kehityin, ja samalla oli hauska soittaa kivoja kappaleita.
Luthiel, 15
oppilas