Huilunsoiton verkkokurssi

8 viikon verkkokurssi tarjoaa helpon lähestymistavan huilunsoittoon!

Kurssin tavoitteet

Tekniikka kuntoon

Opit huilunsoiton perustekniikan harjoitusten ja yksityiskohtaisen opetuksen avulla

Uusia kappaleita

Opit soittamaan kahdeksan kappaletta huilulla ja saat myös valmiudet opetella lisää kappaleita

Apua harjoitteluun

Saat kahdeksan soittotunnin edestä pedagogisesti harkittuja oppeja ja vinkkejä harjoittelusi tueksi
Opetusvideot (57 kpl) ja materiaalit käyttöösi vuoden ajaksi
Kurssin ostaneet saavat myös 2 soittotuntia puoleen hintaan!
89 €
Osta kurssi

Oppituntien sisältö

1

Tutustumme kurssin aiheisiin, huilun ja tarvikkeiden hankintaan ja teemme harjoituksia ilman huilua
8 videota

2

Opettelemme puhaltamista, soittoasentoa, sormien paikkoja ja huilun huoltoa
8 videota

3

Ensimmäisten äänien, sormituskartan ja hengitystekniikan opettelua
6 videota

4

Teemme suukappaleharjoituksia, viritämme huilun, opettelemme uusia ääniä ja kappaleita
8 videota

5

Opettelemme uusia ääniä, peukalon käyttöä ja oman äänen hiomista
7 videota

6

Teemme sormitekniikkaharjoituksia, opettelemme uusia kappaleita ja tutustumme nuottimateriaaleihin
7 videota

7

Opettelemme uusia ääniä ja kappaleita, uuden oktaavialan ja teemme huilistin kehonhuoltoharjoituksia
7 videota

8

Harjoittelemme uuden asteikon ja 4 uutta kappaletta, ja saat vinkkejä jatkoa varten
6 videota
"Vuosien saatossa olen aina haaveillut, että aloittaisin huilunsoiton uudelleen ja nyt sen lopulta tein. Verkkokurssisi  toimi minulla erinomaisesti kertauskurssina. Kerrot asioista selkeästi ja ymmärrettävästi. Pidin tavastasi edetä rauhallisesti ja kannustavasti."
Jaana, Suomussalmi
"Minulla ei ollut mitään kokemusta huilusta aiemmin, ja näiden videoiden kanssa pääsi hyvin vauhtiin – ja ennen kaikkea hyvillä mielin. Joulukuun alussa koskin ensimmäistä kertaa huiluun ja jouluna tapailin jo joululauluja, niin toki olen enemmän kuin hämmästynyt ja iloinen.

Asiat on esitetty todella selkeästi, rauhallisesti ja olennaisia kohtia korostaen, niin että vasta-alkaja pystyy seuraamaan. Erityisesti tykkäsin siitä, että selität hyvin sanallisesti kaikki ne asiat, mihin pitää yhtä aikaa muistaa kiinnittää huomiota. Eri ihmiset oppivat eri tavoin, niin tässä saa sekä kuulla että nähdä opeteltavan asian yhtä aikaa. Kiireisemmästäkin kalenterista löytyy aikaa näille videoille. Kurssi on ehdottomasti joka euron arvoinen."
Tiina, Helsinki

Näin pääset alkuun

Osta kurssijäsenyys verkkokurssille.fi-palvelun kautta (linkki alla)
Kirjaudu kurssialustalle saamillasi tunnuksilla
Opiskele kurssin materiaalit haluamassasi tahdissa tai viikkoaikataulun mukaan
Tarvittaessa voit kysyä neuvoa opettajalta
Siirry kurssialustalle

Usein kysyttyä

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi sopii sinulle, jos haluat opiskella huilunsoiton alkeet itsenäisesti selkeän suunnitelman mukaan. Verkkokurssi on suunniteltu erityisesti aikuisille ja nuorille, jotka eivät ole opetelleet vielä ollenkaan huilunsoittoa. 7-12- vuotiaat lapsetkin voivat osallistua kurssille aikuisen avustuksella. Kurssi sopii kiireisellekin, sillä voit edetä kurssilla oman aikataulusi mukaan.

Mitä kaikkea opin kurssin aikana?

Kurssilla opit poikkihuilunsoiton alkeet. Opit, miten huiluun puhalletaan jotta siitä saa äänen, ja miten hengitetään huilua soitettaessa. Opit sormien oikeat paikat ja oikean soittoasennon, eli miten huilua soittaessa seistään tai istutaan. Kun nämä perusasiat ovat parin viikon jälkeen hallussa, niin pääset opettelemaan helppoja pieniä kappaleita.

Kurssilla edetään maltillisessa vauhdissa, ja asiat selitetään selkeästi ja kerraten. Kurssi koostuu lyhyistä videoista, joiden harjoituksia voi tehdä samalla kun katsoo videota.

Kuinka kauan kurssi kestää?

Kurssin ohjeellinen pituus on 8 viikkoa, mutta voit halutessasi opiskella kurssia nopeammin tai hitaammin, ihan omassa tahdissasi. Materiaali on käytössäsi vuoden ajan.

Tarvitsenko oman poikkihuilun verkkokurssille osallistuakseni?

Tarvitset verkkokurssille osallistuaksesi oman soittimen. Ensimmäisellä viikolla neuvon sinua oman huilun hankkimisessa. Ensimmäisellä viikolla et vielä siis tarvitse omaa soitinta. Oma huilu olisi hyvä olla hankittuna ennen kuin siirryt toisen viikon videoiden pariin.

Miten verkkokurssi eroaa soittotunneista?

Iso ero verkkokurssin ja kahden kuukauden soittotuntien välillä on niiden hinnassa. Kurssilla käydään suunnilleen yhtä paljon asioita kuin kahden kuukauden viikoittaisten soittotuntien aikana. Aloittelijan 30-minuuttiset soittotunnit kahden kuukauden ajalta maksavat yli 300 euroa, kun taas itsenäisesti opiskeltavan verkkokurssin hinta on 89 euroa. Kurssin osallistujat saavat verkkokurssin materiaalin lisäksi 2 soittotuntia kurssin opettajalta puoleen hintaan. Tämä etu kannattaa ehdottomasti käyttää kurssin tekemisen aikana tai piakkoin kurssin suorittamisen jälkeen.

Soittotunnilla opettaja huomioi kulloisenkin oppijan oppimistavan, joten soittotuntien kulku ja tunnilla käsiteltävät asiat voivat vaihdella paljonkin oppilaasta riippuen. Verkkokurssi taas on suunniteltu niin, että se soveltuu mahdollisimman monenlaiselle oppijalle. Tämä on pedagogisesti ajatellen suurin ero itsenäisen verkkokurssin ja soittotuntien välillä. Verkkokurssillakin on mahdollisuus toki kysyä epäselviin asioihin ja ongelmiin apua kurssin opettajalta sähköpostitse.

Kuinka kauan verkkokurssin materiaali on käytettävissäni?

Verkkokurssin materiaali on oppilaan käytössä vuoden ajan ostopäivästä alkaen. Soittotuntietu (2 soittotuntia -50%) on samoin voimassa vuoden ajan verkkokurssin ostopäivästä alkaen.

Tarvitseeko kurssille osallistuakseen osata lukea nuotteja?

Pärjäät kurssilla hyvin, vaikket lukisi nuotteja ollenkaan. Kurssin aikana saatat huomaamattasi oppia hieman myös nuotinlukua. Voit hyvin opetella kaikki kurssin harjoitukset ja kappaleet videomallista katsoen. Nuotinluvun hallitseville on kurssilla saatavilla nuottimateriaalia.

Mistä verkkokurssin voi ostaa?

Pääset ostamaan verkkokurssin tästä linkistä (siirryt Verkkokurssille.fi-sivustolle). Tämä on myös se sivusto, jonka kautta verkkokurssi käydään.

Valitse ensin verkkokurssi "Huilunsoiton alkeet" ostoskoriin. Sen jälkeen voit siirtyä kassalle ja syöttää yhteystietosi ja haluamasi käyttäjätunnuksen. Tilauksen maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi salasanan, ja voit kirjautua omille sivuillesi. Omilla sivuillasi pääset aloittamaan kurssin!

Jos tarvitset lisäohjeita kurssin ostamiseen, löydät niitä tästä linkistä.

cogentergraduation-hatmusic-notefilm-playbubbleselect