Hääkeikkamuisto lokakuulta

14.12.2020

Sain juuri valokuvaaja Heta Korkoselta muutaman hienon kuvan häistä, joissa olin soittamassa lokakuussa. Kiitos kuvista Heta!

Nämä häät järjestettiin Seinäjoella ravintola Marttilan tallissa. Ohjelmassa oli soolohuilumusiikkia sekä vihkitilaisuudessa että ruokailun taustalla. Hääparin toivekappaleet sisääntulo- ja poistumiskappaleiksi olivat Yiruman River flows in you ja Cohenin Hallelujah. Ruokailun taustalla soivat mm. Säkkijärven polkka, Menkenin Colors of the wind ja John Legendin All of me.

"Saara soitti häissämme sekä vihkimisessä (häämarssi ja poistumismusiikki) että ruokailun aikana. Yhteistyö sujui erittäin hyvin - Saara vastasi aina nopeasti ja oli tosi joustava. Valmiin kappalevalikoiman lisäksi toivoimme paria omaa kappaletta ja ne onnistuivat hyvin. Saara myös kertoi jos joku ehdottamamme kappale ei sopisi soolohuilulle, eli pystyimme luottamaan hänen ammattitaitoonsa. Nautimme huilumusiikista tosi paljon, ja vieraatkin kehuivat musiikkia. Voimme erittäin lämpimästi suositella Saaraa!" 

- Katariina & Jaakko

Tämä jäikin viimeiseksi keikaksi ennen nykyistä koronataukoa, ja seuraava keikka taitaakin mennä ensi vuoteen.

Rauhallista ja eristäytynyttä joulun odotusta kaikille!

Takaisin blogiin
© Huilumusiikkia.fi 2022