Tilaa lahjakortti

Voit tilata 1-15 tunnin lahjakortin huilutunneille alla olevalla lomakkeella. Lahjakortin tuntien pituus on 45 minuuttia. Jos haluat tilata lahjakortin mieluummin 30 tai 60 minuutin tunneille, tai toivot opetuksen pidettäväksi oppilaan kotona (+5€/tunti), kirjoita asiasta lisätietoja-kenttään. 


Huilutunnit pidetään toimitilassani Helsingissä (työtilani on mahdollisesti muuttamassa, tuntipaikkana on keväällä 2021 todennäköisesti Hietaniemi tai Haagan seutu). Tunnit voidaan pitää myös etäyhteydellä, joten ei haittaa jos lahjan saaja asuu vaikka Utsjoella! Tästä pääset lukemaan lisää soittotunneista. Huilunsoiton aloittamiseen tarvitaan oma soitin, ja autan mielelläni sopivan huilun valinnassa. Huilun voi myös vuokrata esim. Huilupisteeltä Helsingistä.


Koronatilanne voi vaikuttaa kevään 2021 soittotuntien opetusmuotoon.


Toimitan lahjakortin PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen vuorokauden sisällä tilauksesta. Lahjakorttiin on kirjoitettu valmiiksi huilutuntien määrä, ja sinun tarvitsee vain tulostaa se ja kirjoittaa korttiin lahjan saajan ja antajan nimet. 


Maksutapana on lasku, joka tulee sähköpostiisi muutaman päivän sisällä tilauksesta. Lahjakortin voi tilata myös postitse, jolloin lahjakortti tulostetaan laadukkaalle vahvalle paperille A5-kokoisena. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä. Tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus.

 Esimerkkejä lahjakortin hinnoista:

1 x 45 min = 38€

5 x 45 min = 190€

10 x 45 min = 380€

15 x 45 min = 532€ 

Lahjakortti näyttää tältä

Tilauslomake

    Tulostatko kortin itse vai lähetetäänkö se sinulle postitse?*

    Tulostan itsePostitus (+5€)