Kuka olen?

Kuka olen?

Olen Helsingissä asuva 27-vuotias esiintyvä huilisti ja huilunsoiton opettaja.

 

Aloitin huilunsoiton opintoni Jyväskylän ammattiopistossa, jossa opiskelin vuosina 2008-2013. Valmistuin muusikoksi Tampereen konservatoriosta vuonna 2015 ja Tampereen ammattikorkeakoulusta esittävän säveltaiteen linjalta vuonna 2017. Minulla on Tampereen ammattikorkeakoulusta myös musiikkipedagogin AMK-tutkinto keväältä 2020, joka pätevöittää minut ammattitaitoiseksi huiluopettajaksi. 

 

Minulla on lähes kymmenen vuoden kokemus huilistina esiintymisestä ja kahden vuoden kokemus huilunsoiton opettamisesta. Olen ollut useiden nuoriso-orkestereiden jäsen (mm. Orkester Norden, Sinfoniaorkesteri Vivo) ja esiintynyt sooloesiintyjänä mm. Jyväskylän Kesä -festivaalilla ja Nokian kaupungin kesämuusikkona. Minulla on kokemusta myös studiotyöskentelystä. Olen ollut päätoimisena huilunsoitonopettajana Pirkan opistossa (24 oppilasta) ja sivutoimisena opettajana Taidekoulu Tuulikellossa ja sijaisena useassa musiikkikoulussa.

 

 

Muusikkona minua kiinnostaa ammatillisesti erityisesti orkesteri – ja yhtyetyöskentely. Pidän konserttien järjestämisestä, ja toivonkin löytäväni lisää muusikkokollegoita kehittelemään kanssani erilaisia konsertteja! Nautin myös keikkailusta ja itselleni merkityksellisimpiä esiintymisiä ovat olleet juuri yksityistilaisuuksissa ja mm. vanhainkodeissa tapahtuneet esiintymiset.